28 de juny del 2012

La fira 'Una Finestra al Montseny' ja ha engegat els motors!

Tot és a punt per celebrar la primera edició d'aquesta fira amb 'vocació Montseny'. Que encara no n'estàs al corrent del que passarà els propers 6, 7 i 8 de juliol al Figaró? No pateixis, t'ho expliquem tot!

L'escenari, un entorn natural immillorable: El parc natural del Montseny. Tres espais i tres dies (6, 7 i 8 de juliol) plens d'activitats: el primer dia, el divendres, estarà dedicat al debat i reflexió. La fira de productors i artesans del Montseny durant el dissabte i el diumenge la mostra de cinema a la natura ForadCamp

A més, hi haurà activitats organitzades per les entitats del poble i menús especials preparats pels restaurants del municipi, entre altres activitats adreçades a tots els públics.

Avui us deixem uns enllaços on podreu fer una ullada a les altres reserves de la biosfera convidades, arribades de Menorca i Urdaibai (País Basc):



Podeu trobar-nos i informar-vos al nostre Facebook i Twitter: @finestramont #finestramontseny 

13 de juny del 2012

Ja tenim el programa!

Ja teniu a la vostra disposició el programa que hem preparat per la Fira Una Finestra al Montseny. El programa, com veureu, és ple d'activitats que fan que les jornades i la Fira siguin obertes a tots els públics i també obertes a la vida del municipi. 

Al costat de xerrades i taules rodones d'alt interès, hi trobareu també tot d'activitats relacionades amb la Fira que han estat pensades per a tota la família. Hi haurà concerts com el que oferiran els The Piano has been drinking (amb tot un seguit de versions jazzístiques de temes Pop i de l’Època Daurada de Hollywood i Broadway); esmorzars, passejades populars i rutes d'interès turístic i etnogràfic, com ara la Ruta dels arbres de Vallcàrquera (una ruta guiada que seguirà l’itinerari i que ens descobrirà la gran diversitat d’arbres d’aquesta vall montsenyenca); jocs per als més menuts; i la Mostra de Cinema de la Natura, el ForadCamp, amb la projecció dels curtmetratges a concurs.

Com veieu, tot és aprofitable i tot pot ser del vostre interès! Us hi esperem!
Podeu consultar el programa complet aquí

7 de juny del 2012

Foradcamp, la Mostra de Cinema amb la Natura


ForadCamp és el que està fora del marc, allò que ens envolta i que de vegades no veiem. És explorar la natura amb la càmera, deixant que aquesta sigui l’espai, l’element dramàtic, el personatge, el tema, el leit motiv, la musa...

ForadCamp, la Mostra de Cinema amb la Natura 2012, és un concurs de curtmetratges que vol vincular el medi natural amb un cinema personal i independent fet als marges de la indústria, amb pocs mitjans i esperit innovador. 

ForadCamp tindrà lloc el diumenge 8 de juliol a Figaró-Montmany. Les inscripcions per al concurs de curtmetratges estan obertes fins el 8 de juny. Animeu-vos a participar! 

Més informació a http://foradcamp.wordpress.com/

3 de juny del 2012

Una finestra al Montseny

La Fira Una Finestra al Montseny, organitzada per l'Ajuntament de Figaró-Montmany i el Parc Natural del Montseny, pretén mostrar l'entorn natural privilegiat del Montseny i el seu patrimoni, així com oferir un espai de debat on compartir experiències al voltant del desenvolupament econòmic que s'hi genera.

Amb aquesta Fira, l'Ajuntament té la voluntat de fomentar l'economia autòctona, dinamitzant el comerç, la producció i les empreses locals, i de la resta de municipis del Parc Natural del Montseny, donant valor al desenvolupament econòmic que respecta, permet i vetlla per la preservació del territori, i analitzant les conseqüències de la declaració del municipi com a Reserva de la Biosfera.

La Fira comptarà amb tres espais diferenciats: un espai dedicat al debat i reflexió durant el divendres, la fira de productors i artesans del Montseny durant el dissabte i el diumenge, i la mostra de cinema amb la natura ForadCamp. A més, hi haurà activitats organitzades per les entitats del poble i menús especials preparats pels restaurants del municipi, entre altres activitats adreçades a tots els públics.