2 de juliol del 2012

Una fira plena d'activitats!



La fira Una Finestra al Montseny comptarà amb activitats de tota mena i per tots els públics! Al llarg del cap de setmana tindran lloc moltes activitats destinades als més petits així com també als més grans. 

El dissabte 7 de juliol, a les 10h del matí , hi haurà la Passejada familiar als voltants del Figaró. A la tornada, us esperarà un bon esmorzar i veredicte del concurs pels més menuts ‘Les Fonts de Figaró’. Pels que encara hi vulgueu participar, hi sou a temps! A partir de les 12h, podreu gaudir de la Cercavila i trets de sortida amb els Trabucaires de Figaró-Montmany, que seran el toc d’inauguració de la Fira. Cap al vespre, a les 20h, Versions jazzístiques de temes Pop i de l’Època Daurada de Hollywood i Broadway de la mà dels The Piano has been drinking http://www.viuelparc.org/?page=inici_parc&parc=montseny .

El diumenge també serà un dia intens, ja que de 9h a 13h els més atrevits podran fer la Ruta dels arbres de Vallcàrquera, una ruta guiada seguint un itinerari on s’hi podrà descobrir la gran diversitat d’arbres del Montseny i com a cloenda, a les 12h del migdia, els més menuts podran jugar sent sostenibles amb Guixot de 8, una activitat amb joguines reciclades! http://www.guixotde8.com/index2.php?lang=cat

Per més informació i horaris, podeu consultar el 'Programa de la fira'.

Recordeu que a la fira s'hi pot arribar amb transport públic! (més informació a 'Com arribar). 
Podeu seguir-nos al facebook i al twitter: @finestramont #finestramontseny